Karşılaştıklarım ve Fikirlerim
Forum › Öneriler · 24 Eylül 2026 21:37
Angelus · 24 Eylül 2026 21:37
Öncelikle madde madde yazacağım
1-) Vesper mezarlık geçişinde geri dönüşte yarıktan geçilmiyor
2-) Kilit Açma nerede nasıl kasacağımız meçhul. Zindanlarda mı çalışma yapacağız?
3-) En azından büyücülük ve yazıcıklık gelişimi ile ilgili yazdığınız büyüleri bulabileceğimiz bir yüce büyücü olması gerektiğini düşünüyorum.
4-) Bu oyun içi değil site ile ilgili yapacağınızı söylediniz Aşçılık özel sayfasını merakla bekliyorum :)
5-) Monster Class yaratıklar karma düşürebiliyor. (Troll vb)
6-) 100 anatomi 43 iyileştirmeye rağmen çok fazla hiç iyileştirme yapamadınız alabiliyorum. Bunun bir tık kolaylaşması gerektiğini düşünüyorum.
7-) Balıkçılıkla ilgili olarak burada oltanıza gelmiyor diyor sonra da bir de burada artık daha fazla yetenek geliştiremezsiniz oluyor. Bu diğer mesleklere göre 2 tür Klavyeden Uzakta makro denetimi olmuş gibi oluyor.
8-) Ev ve Gemilerin de siteye görsel olarak yüklenmesi tatlı olabilir.
9-) 2 yerine 3 client açılması taraftarıyım. Nedenine gelirsekte 1 karakter zanaat ile uğraşırken diğer 2 hesap karşılıklı olarak yetenek geliştirebilir (Bakınız büyü dayanıklılığı - iyileştirme vb.)
10-) Rehberde arama yapılabilirse güzel olur.
11-) Atılan page'ler FAQ tarzı sitede gösterilirse ve orada da arama olursa pageler azalabilir.
12-) Seyir defterimde defterler bölümünde balıkçılıkta harita bulduğum yazıyor ama harita oltama takılmadı.
Rokun · 24 Eylül 2026 21:49
Vesper yarığını ve Kilit Açma tarifini düzelttik (kutuyu marangoz yapar, kilidi yapanın Tamircilik'i koyar; tablo wikide). Trol gibi kötü yaratıklar karma düşürmez; düşüş nekromansi büyülerinden ya da karması negatif birine iyileştirme büyüsünden gelir. O sırada ne yapıyordun? 4-6 arası büyüler için NPC çalışmamız test ediliyor.
Angelus · 24 Eylül 2026 21:51
Elimde kılıç kalkan troll kesiyordum tek başıma Slayerized karakterimde
Angelus · 24 Eylül 2026 22:48
13-) 50–60 Papağan tüneği (Çeşitli Ek Parçalar) 100 tahta veya kütük bunun 50-60 seviye marangozlar için minimum 100 tane (her yaptığında yetenek gelirse) yapacağını düşünürsek 100 kütük isteğen bir eşya ile 10000 kütük eder bu biraz fazla gibi gibi... o seviye yetenekte.
14-) Madencilikte başarısız kazı sonrası bir mesaj vermiyor.
Rokun · 24 Eylül 2026 22:51
Haklıydın, sorun karma düşmesi değil tamamen bir çeviri hatası. Teknik olarak karma düşmüyor sadece hatalı bir metin çevirisi oyuna düşüyordu düzeltildi.
1-6 çember Büyü kitabı yol haritamızda mevcuttu moonglow ve britain de Büyücü npc lerde bu kitaplar eklendi. 7-8 için gene oyun içerisinde kasmanız gerekecek. Rehbere ev ve gemiler için eklemeler yapıldı, hatalı gate ler de düzeltme uygulandı.
Tümü güncelleme notlarına yer alıyor.
İyi oyunlar
Rokun · 24 Eylül 2026 23:11
13 ve 14 bildirimleriniz incelendi ve haklıydınız, gerekli düzeltme uygulandı. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
(Launcher) yeniden başlatılarak güncellemeleri alabilirsiniz.
Angelus · 24 Eylül 2026 23:14
15-) 40 cevher 480 kg ediyor sanırım bu da çok fazla olarak yorumlayabilirim.
14R-) 14. madde revizesidir. Launcher dahil güncelledim fakat düzelmemiş.
Angelus · 24 Eylül 2026 23:46
16-) Pişmiş balık satacak yer bulamadım. Han - Taverna - Balıkçı - Aşçı - Garson hepsini denedim.